Това заяви по НТВ Венко Сабрутев от ПП.  Ако ГЕРБ

...
Това заяви по НТВ Венко Сабрутев от ПП.  Ако ГЕРБ
Коментари Харесай

Венко Сабрутев: Ако гласуваш за ГЕРБ, получаваш нестабилност

Това съобщи по НТВ Венко Сабрутев от Политическа партия.  

„ Ако ГЕРБ не успее да сформира държавно управление, изводът ще е – в случай че гласуваш за ГЕРБ, получаваш неустойчивост ”, сподели Сабрутев. Той разяснява, че в 47-ото Народно събрание сред ГЕРБ и Движение за права и свободи имало 80% съвпадения на вота. „ Гласуваш за ГЕРБ, получаваш Движение за права и свободи. Ако гласоподавателите желаят да ги ръководят ГЕРБ и Движение за права и свободи, да гласоподават за тях. Ако – не, има опция ”, разяснява Сабрутев.

 

Според него от ГЕРБ се опитвали да намерят виновност в другите партии, за това, че не могат да сформират държавно управление. „ ГЕРБ може да направи управническа коалиция, въпросът е дали ще я официализира. ГЕРБ, Движение за права и свободи и „ Възраждане ” имат задоволително депутати, с цел да сформират държавно управление ”, сподели Сабрутев.

 

„ Тези партии имат своята коалиция. Ние ще бъдем градивна съпротива ”, добави още той. Ако се стигне до втория мандат, от Политическа партия ще свикат  Националния си съвет и ще вземат решение по какъв начин да действат.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР